Meistä

Värisilimä on Suomen johtava sisustuksen pintamateriaalihin erikoostunu ketju ja me ollahan siinä mukana, mutta ollahan paikallisia ja ittenääsiä yrittäjiä pohojanmaalta. Värisilimä-myymälöötä on aina Ivalosta Ahvenanmaalle, mutta meirät löytää Seinäjoelta Kauppaneliöstä. Näppääle puhelimees Kauppaneliö 4 nii löyrät perille.

Olit sitte tee-se-itse-mies, sisustaja, ammattilaanen tai rakentaja niin meiltä löytyy laarukkaat ja monipuoliset pintamateriaalit korin sisä- ja ulukopinnoolle, erullisin hinnoon ja nopeen toimituksin. 

Me ollahan emännän kans nii sanottuja maali- ja sisustusasiantuntioota, me koitetahan auttaa teitä parhaamma mukahan, onhan meillä sitte myös asiantuntioota joka tehtahalta ja tukulta jota erustetahan. Meiltä saa jokahine palavelua, me kuunnellahan ja autetahan teitä suunnittelemahan ja toteuttamahan isoon tai pienen projektin aluusta loppuhun ammattitairolla. 

Ja jos sattuu että ollahan kiinni nii verkkokauppamme palaveloo ja inspiroo ympäri vuoren joka päivä kellohon kattomatta.